Vrijwilligers

vrijwilligers

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, alleen zou ik dit nooit kunnen. Naast de diverse sponsors en Vrienden van Kip en Apie zou het absoluut niet lukken zonder de enthousiaste inzet van de diverse vrijwilligers.

Je kunt natuurlijk ook vrijwilliger worden en eens helpen bij een feestje. Dit hoeft zeker niet iedere zaterdag, kies een feestje dat jij leuk vindt en ik weet zeker dat je die dag moe maar zeer voldaan naar huis gaat! Ben jij creatief, culinair aangelegd, kun je goed fotograferen of vind je het leuk om lekker te tutten met haren en make-up, bel me. Ook als je denkt dat je niks specifieks kunt, ik ben heel erg blij met twee extra handen!!

 

hilde

Ik zelf ben Hilde Bruning, alweer 17 jaar moeder van 5 geweldige kinderen.

Al als kind organiseerde ik al clubjes waarbij alle buurtkinderen kwamen opdraven. Later werkte ik een aantal jaar op een peuterspeelzaal en ben ik al jarenlang overblijfmoeder.

Samen met een groep andere vrouwen hebben we een kinderclub opgericht en gedraaid, een tienerclub en diverse vrouwenactiviteiten. Dat heb ik ook jaren gedaan en met veel plezier.

Nu ben ik alweer 3 jaar werkzaam als gastouder en ondertussen begon het te kriebelen om weer eens wat nieuws op te zetten.

 

De wereldproblemen kan ik niet oplossen maar op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen!

Dat doe ik gelukkig allang niet meer alleen. Ik wil je dan ook graag even kort aan uw voorstellen aan deze toppers!

 

fullsizeoutput_be1

Ik ben Angela de trotse mama van 2 prachtige dochters.
Ik weet hoe belangrijk het is voor je kind om een kinderfeestje te geven en dat sommige ouders het gewoon niet kunnen betalen.

Daarom vind ik Kip en Apie een super geweldige stichting en ben ik trots dat ik daar aan  mee mag helpen. Ik probeer te helpen waar ik kan en als de kids blij zijn, ben ik dat ook!

Samen gaan we veel leuke feestjes maken!!!

KIP

Peter Verhulst
Penningmeester